בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום
בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, שן שום, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: רוזמרין ים מלח וחומץ סלק צ'יפס, שום רוזמרין אפוי צ'יפס בטטה, ו רוזמרי בטטה צ'יפס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: v-פורס או mandoline, מדחום ומטגנים עמוק
לשטוף את הירקות ויבש היטב. תניח בצד.
בקערה קטנה לשלב את השום, רוזמרין ומלח. תניח בצד.
לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה ל 350 מעלות F.
בינתיים, לקצץ 1 אינץ את הקצה של כל בטטה. באמצעות פורס V או mandoline, לחתוך את תפוחי אדמה מתוקים לפרוסות דקות מאוד, על 1/8 אינץ ' עבה. לקצץ 1 אינץ את קצה השורש של הסלק. באמצעות פורס V או מנדולינה לחתוך את הסלק לפרוסות דקות מאוד, על 1/8 אינץ ' עבה.
כאשר השמן חם להוסיף כרבע פרוסות בטטה.
תן לפריי עד הזהב והבעבוע כמעט לגמרי נרגע, כ -2 עד 3 דקות. באמצעות מסננת רשת או כף מחוררת להסיר את השבבים לסדין אפייה מצופה נייר מגבת.
מפזרים קצת שום, רוזמרין, תערובת מלח. המשך עם בטטות הנותרים.
לאחר מכן, מטגנים 1/4 של סלק.
בואו ומטגנים עד מכורבל בקצוות ורוב הבעבוע שכך, על 3 עד 4 דקות.
מעבירים את הסלק לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת ומפזרים תערובת מלח. המשך עם הסלק שנותר.
בואו מגניב ולהעביר צלחת הגשה.