בטטה מטוגנת עם לחם Paratha חם
המתכון בקארי בטטה עם לחם Paratha חם יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם קינמון טחון, כמון טחון, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Aloo Paratha (לחם תפוחי אדמה הודי), חביתיות בטטה בקארי, ו מרק בטטה בקארי.
הוראות
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל; מבשלים 2 דקות, עד מתרכך, ערבוב.
מוסיפים את משחת הקארי, כמון וקינמון; מבשלים במשך 30 שניות, תוך ערבוב כדי מומס הדבק.
מוסיפים את הבטטה; מבשלים 2 דקות, ערבוב מעיל.
יוצקים בחלב. מבשלים במשך 12 דקות, עד תפוח האדמה המתוק הוא רך, ערבוב לעתים קרובות והוספת חלב יותר אם התערובת מתייבשת.
העברה למעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים את היוגורט ומיץ ליים; תהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.