קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בטטה מסוכרת

בטטה מסוכרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם קרם אגוזים מסוכרים, תבשיל בטטה מסוכר, ו מרשמלו מתוק בטטה.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, שמן צמחי, מים, רוטב סויה, חומץ, ומלח במחבת רק גדול מספיק כדי להחזיק את חתיכות בטטה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים במחבת בשכבה אחת ומכסים במעגל נייר קלף כדי לשמור על הלחות של פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד ומבשלים 2 דקות. מכסים את המחבת במכסה (שומרים על הקלף במקום) ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. קיסם שיניים מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חתיכה לא צריך לפגוש שום התנגדות. אם החתיכות עדיין לא מכרז, להוסיף קצת יותר מים ומבשלים עוד דקה או שתיים. תבדוק אם הסוכר לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ברגע שתפוחי האדמה רכים, מסירים את המכסה ואת הקלף ומנענעים את המחבת כדי לאפשר לגושי תפוחי האדמה להתגלגל בזיגוג המפחית במהירות (חומץ, אגב, ימנע מהסוכר לתפוס לאחר הזיגוג מתקרר). לאחר 6 דקות בערך, המים והשמן במחבת יהיו מופרדים ורוב המים יתאדו, מה שמאפשר לך להסיר את חתיכות בטטה מזוגגות קלות עם מעט או ללא שמן נצמד אליהם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את החתיכות מזוגגות לצלחת, להפיץ אותם בשכבה אחת.
5
מפזרים את זרעי שומשום שחור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הם שומרים בטמפרטורת החדר קריר במשך 6 עד 8 שעות. אם אתה שומר אותם עוד, למקם אותם במיכל מכוסה להכניס למקרר עד 2 ימים. לקבלת מרקם אופטימלי, להביא את תפוחי האדמה בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
8
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
9
הוסף הערות ההערות שלי
10
ערוך את ההערות שלי
11
בוצע