קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

בטטות, בסגנון בצל צרפתי

בטטות, בסגנון בצל צרפתי
בטטות, בצל צרפתי בסגנון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. זה מנות ראשונות יש 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי, ו מרק בצל צרפתי - עם קצת סגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מראש לחמם את התנור ל 400 מעלות F. ולשים את תפוחי האדמה לתוך התנור על מגש מרופד בנייר כסף. הם יכולים להיות מבולגנים.בערך לקצוץ את הבצלים. ממיסים את 3 כפות חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל למחבת יחד עם מלח כף 1 ופלפל. מבשלים את הבצלים על אש נמוכה. זה צריך להיות תהליך ארוך ואיטי. שני קילו ייקח יותר משעה כדי caramelize כראוי, בהתאם בצל. הלחות בבצל יכולה להשתנות במידה רבה.לאחר הבצל יש קרמל ויתר על רוב הנוזל שלהם, הם יתחילו להישבר ולקבל קצת דביק במרקם. זה הזמן להוסיף על כוס ½ יין מרסלה מתוק למחבת. השתמש בכף עץ לגרד את החלק התחתון של המחבת ולשחרר את כל החלקים הקטנים שעשויים להיות תקועים שם למטה. המשך לערבב עד המחבת הוא כמעט יבש שוב הבצל הם דביקים למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף עוד כוס ½ של Marsala ולחזור על התהליך כולו. אני קורא לזה "תהליך בצל צרפתי" וזה יניב מסה (כ 2 כוסות) של בצל טעים להפליא.כאשר תפוחי האדמה הם די רכים לאורך כל הדרך למקם אותם על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
שים את המתלה על צלחת האפייה כי תפוחי האדמה נוטים לטפטף סירופ מתוק, דביק, כי הוא דוב לנקות את דלפקים ברגע שיש לו dried.As ברגע תפוחי האדמה הם כמעט מגניב מספיק כדי להתמודד עם לקלף את העור מהם. אם אתה עושה את זה בזמן שהם עדיין די חמים זה עבודה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
שים את תפוחי האדמה הקלופים לתוך קערת ערבוב יחד עם 1 כוס עוף, 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת, הנותרים 5 כפות חמאה, על 3/4 של בצל" צרפתי " שלך, וכמה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מערבבים את כל אלה יחד היטב. אתה יכול להשתמש בכף עץ כדי לקבל מרקם כפרי עם חתיכות של בצל מעורבב בכל תפוחי האדמה. או שאתה יכול להשתמש במעבד מזון עבור מרקם מוקצף יותר.אם עבדת במהירות תפוחי האדמה עדיין צריך להיות חם ומוכן לשרת. אבל הם גם עושים קדימה יפה ויכול להיות מחדש התחמם בתנור. כך או כך, להתאים את התיבול שלך לפני ההגשה. השתמש האחרון של הבצל כקישוט וכמה פרמזן יותר אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה