בטטות, בסגנון בצל צרפתי
בטטות, בצל צרפתי בסגנון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. זה מנות ראשונות יש 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי, ו מרק בצל צרפתי - עם קצת סגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 400 מעלות F. ולשים את תפוחי האדמה לתוך התנור על מגש מרופד בנייר כסף. הם יכולים להיות מבולגנים.בערך לקצוץ את הבצלים. ממיסים את 3 כפות חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל למחבת יחד עם מלח כף 1 ופלפל. מבשלים את הבצלים על אש נמוכה. זה צריך להיות תהליך ארוך ואיטי. שני קילו ייקח יותר משעה כדי caramelize כראוי, בהתאם בצל. הלחות בבצל יכולה להשתנות במידה רבה.לאחר הבצל יש קרמל ויתר על רוב הנוזל שלהם, הם יתחילו להישבר ולקבל קצת דביק במרקם. זה הזמן להוסיף על כוס ½ יין מרסלה מתוק למחבת. השתמש בכף עץ לגרד את החלק התחתון של המחבת ולשחרר את כל החלקים הקטנים שעשויים להיות תקועים שם למטה. המשך לערבב עד המחבת הוא כמעט יבש שוב הבצל הם דביקים למדי.
הוסף עוד כוס ½ של Marsala ולחזור על התהליך כולו. אני קורא לזה "תהליך בצל צרפתי" וזה יניב מסה (כ 2 כוסות) של בצל טעים להפליא.כאשר תפוחי האדמה הם די רכים לאורך כל הדרך למקם אותם על מדף להתקרר.
שים את המתלה על צלחת האפייה כי תפוחי האדמה נוטים לטפטף סירופ מתוק, דביק, כי הוא דוב לנקות את דלפקים ברגע שיש לו dried.As ברגע תפוחי האדמה הם כמעט מגניב מספיק כדי להתמודד עם לקלף את העור מהם. אם אתה עושה את זה בזמן שהם עדיין די חמים זה עבודה קלה.
שים את תפוחי האדמה הקלופים לתוך קערת ערבוב יחד עם 1 כוס עוף, 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת, הנותרים 5 כפות חמאה, על 3/4 של בצל" צרפתי " שלך, וכמה פלפל שחור.
מערבבים את כל אלה יחד היטב. אתה יכול להשתמש בכף עץ כדי לקבל מרקם כפרי עם חתיכות של בצל מעורבב בכל תפוחי האדמה. או שאתה יכול להשתמש במעבד מזון עבור מרקם מוקצף יותר.אם עבדת במהירות תפוחי האדמה עדיין צריך להיות חם ומוכן לשרת. אבל הם גם עושים קדימה יפה ויכול להיות מחדש התחמם בתנור. כך או כך, להתאים את התיבול שלך לפני ההגשה. השתמש האחרון של הבצל כקישוט וכמה פרמזן יותר אם אתה רוצה.