קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

בטטות, בסגנון בצל צרפתי

בטטות, בסגנון בצל צרפתי
בטטות, בצל צרפתי בסגנון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. זה מנות ראשונות יש 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי, ו מרק בצל צרפתי - עם קצת סגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מראש לחמם את התנור ל 400 מעלות F. ולשים את תפוחי האדמה לתוך התנור על מגש מרופד בנייר כסף. הם יכולים להיות מבולגנים.בערך לקצוץ את הבצלים. ממיסים את 3 כפות חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל למחבת יחד עם מלח כף 1 ופלפל. מבשלים את הבצלים על אש נמוכה. זה צריך להיות תהליך ארוך ואיטי. שני קילו ייקח יותר משעה כדי caramelize כראוי, בהתאם בצל. הלחות בבצל יכולה להשתנות במידה רבה.לאחר הבצל יש קרמל ויתר על רוב הנוזל שלהם, הם יתחילו להישבר ולקבל קצת דביק במרקם. זה הזמן להוסיף על כוס ½ יין מרסלה מתוק למחבת. השתמש בכף עץ לגרד את החלק התחתון של המחבת ולשחרר את כל החלקים הקטנים שעשויים להיות תקועים שם למטה. המשך לערבב עד המחבת הוא כמעט יבש שוב הבצל הם דביקים למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הוסף עוד כוס ½ של Marsala ולחזור על התהליך כולו. אני קורא לזה "תהליך בצל צרפתי" וזה יניב מסה (כ 2 כוסות) של בצל טעים להפליא.כאשר תפוחי האדמה הם די רכים לאורך כל הדרך למקם אותם על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
שים את המתלה על צלחת האפייה כי תפוחי האדמה נוטים לטפטף סירופ מתוק, דביק, כי הוא דוב לנקות את דלפקים ברגע שיש לו dried.As ברגע תפוחי האדמה הם כמעט מגניב מספיק כדי להתמודד עם לקלף את העור מהם. אם אתה עושה את זה בזמן שהם עדיין די חמים זה עבודה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
שים את תפוחי האדמה הקלופים לתוך קערת ערבוב יחד עם 1 כוס עוף, 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת, הנותרים 5 כפות חמאה, על 3/4 של בצל" צרפתי " שלך, וכמה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים את כל אלה יחד היטב. אתה יכול להשתמש בכף עץ כדי לקבל מרקם כפרי עם חתיכות של בצל מעורבב בכל תפוחי האדמה. או שאתה יכול להשתמש במעבד מזון עבור מרקם מוקצף יותר.אם עבדת במהירות תפוחי האדמה עדיין צריך להיות חם ומוכן לשרת. אבל הם גם עושים קדימה יפה ויכול להיות מחדש התחמם בתנור. כך או כך, להתאים את התיבול שלך לפני ההגשה. השתמש האחרון של הבצל כקישוט וכמה פרמזן יותר אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)