בטטות עם טקילה ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים עם Tequilan וסיד. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם בטטות, מיץ ליים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, טקילה ליים פלק סטייק פהיטה סלט עם ויניגרט ליים צ'ילה, ו טקילה ליים עוף עם אורז ליים כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ומקלפים בטטות. לגרוס עם להב גס של מעבד מזון או מגרדת יד.
שים 2 אינץ ' עמוק 12 על ידי 17 אינץ תבנית אפייה בתנור 475.
להוסיף חמאה, לחתוך לחתיכות. כאשר החמאה נמסה, לאחר כ -3 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים והסוכר.
מערבבים היטב עם מרית רחבה.
אופים, הופכים את תפוחי האדמה המתוקים מדי פעם עם המרית (דואגים לא לרסק את התערובת), עד כמחצית תפוחי האדמה המתוקים הם השחמה והשאר הם מכרז לנשוך, 50 עד 60 דקות.
מוסיפים את הטקילה ואת מיץ הלימון ומערבבים היטב.
יוצקים תפוחי אדמה מתוקים לתוך קערה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בעת ההגשה, ללוות עם פלחי סיד לסחוט מעל תפוחי אדמה.