קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים

בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, שמן, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד {ללא גלוטן}, עוגיות שוקולד סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים (טעם של ריס), ו ריס ™ חמאת בוטנים גביע חטיף עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 350 F. לכסות תבנית אפייה 8 אינץ ' עם לסכל ולרסס עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוסף בטי קרוקר Reeses חמאת בוטנים & עוגיות שוקולד צ ' אנק
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
3
מערבבים, חמאה, שמן, ביצים ומים לקערת ערבוב בינונית, מערבבים עם מרית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה ולהפיץ באופן שווה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים במשך 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. שים את פאן בצד ל-5 עד 10 דקות. לאחר מכן, הרם את נייר הכסף מתוך תבנית האפייה כדי להסיר את העוגה ולאפשר להתקרר לחלוטין על מדף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מוסיפים חמאת בוטנים וחמאה לקערת ערבוב גדולה או לקערת מיקסר לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מערבבים עם קובץ מצורף מקצף עם מערבל לעמוד או מערבל חשמלי עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
4
מוסיפים ממתקים סוכר ומערבבים. העקביות תיראה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
5
מוסיפים חלב, בהדרגה, כף אחת בכל פעם ומערבבים עד חלקה וקרם. מקררים ציפוי כשלא משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
באמצעות מרית אופסט, להוסיף ציפוי לחלק העליון של העוגה. למעלה עם מיני שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
חותכים לריבועים ומגישים.