בטן חזיר מטוגנת עם צנוניות כבושות
בטן חזיר מטוגנת עם צנוניות כבושות היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1305 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. אם יש לכם זנגביל, מרק עוף, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: ג'ינג'ר אדום מטוגן בטן חזיר עם צ' ילי כבוש, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את רוטב הסויה, מירין, מיץ ליים, סוכר חום, זנגביל ושום.
חותכים את בטן החזיר במחצית לרוחב, בערך לשני ריבועים 6 אינץ'.
מוסיף את בטן החזיר למרינדה ולאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר עודף. מקררים בין לילה.
הסר את החזיר מן התיק לטפוח יבש עם מגבות נייר; להזמין את המרינדה. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, מפנה מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות; להעביר צלחת.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן התבשיל.
מוסיפים את הבצל, מתבלים קלות במלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את המרינדה ואת מרק עוף לגרד את כל חתיכות דבוקות לתחתית התבשיל. להחזיר את החזיר לתבשיל ולהביא לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך 2 שעות, עד שהבשר כמעט רך. לחשוף ו braise במשך 1 שעה יותר, עד הבשר הוא רך מאוד.
להעביר את החזיר לצד שומן גיליון אפייה למעלה. מסננים את המרק לקערה חסינת חום וכף את השומן. להחזיר את המרק לתבשיל ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
מחממים את המטגן. לטגן את החזיר 8 אינץ 'מהחום עד פריך, על 2 דקות; לחתוך אותו לשנים עשר פרוסות 1/2 אינץ' עבה ולסדר בקערות רדודות. כפית את המרק מסביב ומקשטים עם הבצל הירוק.
מגישים עם צנוניות כבושות ואורז.