ביג אצווה עוגיות משולשות שבב
מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", צ'יפס, רק קמצוץ אם תשתמש בחמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד משולשות אצווה רכות, עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד ביסודיות ולהגדיר aside.In קערת ערבוב אחרונה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 2 דקות, ואז מוסיפים את הביצים והוניל ומכים רק עד מעורב-לא להשתגע מנסה להפוך את הבלילה חלקה. אתה רוצה שהכל יהיה מעורב, אבל לא זה לא צריך להיות לחלוטין smooth.By יד או עם המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים את כל הצ ' יפס ואת הפקאן.קו גיליון עוגיות עם נייר כסף. באמצעות כף מעוגלת, לגרוף על 60 כפות של בצק ולסדר אותם על גיליון עוגיות מבלי לדאוג מרווח. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים בין לילה את כפות הבצק. כאשר מוכן לאפות, להסיר מהמקרר.מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומניחים כמה גיליונות אפייה בנייר אלומיניום או נייר קלף.סידור כדורי בצק עוגיות קרים על גיליונות אפייה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר כמו התנור מתחמם.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך 15 דקות או עד עוגיות משחימים יפה.
בואו להתקרר על גיליון בישול במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. לחלופין, אתה יכול לאפות שני גיליונות בכל פעם באמצעות המדף האמצעי והתחתון, אבל חלופי על באמצע הדרך כך עוגיות לאפות באופן שווה.