בייגל אני
בייגלים, אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 193 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שמרים, מים חמים, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. . מתכונים דומים: בייגלים, בייגלים, ו בייגלים.
הוראות
מערבבים יחד את הקמח unsifted, 3 כפות סוכר, 1-1/2 כפיות מלח, שמרים, מים, וחמאה במכונת הלחם על ההגדרה הידנית.
או, לערבב 1-1/2 כוס קמח, 3 כפות סוכר, 1-1/2 כפיות מלח, ושמרים.
מחממים מים וחמאה עד 120-130 מעלות F.
הוסף מים למרכיבים יבשים; הכה 2 דקות במהירות בינונית על מיקסר.
להוסיף 1/2 כוס קמח, לנצח במהירות גבוהה 2 דקות. מערבבים יותר קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה. ללוש 8-10 דקות. לכסות ולתת לעלות. אגרוף למטה. כיסוי; תן לנוח 15 דקות.
מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות; לעצב 3 חתיכות לתוך כדורים חלקים. לתקוע חור 1 אינץ בכל אחד. זרוק בייגל למחבת גדולה עם מים 1 אינץ ' (רותח) עם 1 כף סוכר 2 כפיות מלח במים. מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך 3 דקות, להסתובב ולבשל 2 דקות; לפנות שוב, לבשל 1 דקה יותר.
ניקוז על מגבות. חזור על שאר הבצק.
מניחים על גיליון עוגיות משומן.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20-25 דקות.
הסר מן הסדינים מגניב. אם תרצה, לפני האפייה, לערבב 1 ביצה לבן 1 כף מים, מברשת על בייגל, ומפזרים שומשום, פרג, או זרעי קימל.