בייגל וגבינה אופים
לאפות בייגל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לך בצל, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצה מקושקשת ובייגל גבינה, כריך נקניק, ביצה וגבינה בייגל, ו ריבועי בייגל עם בשר וגבינה.
הוראות
מניחים את הבייקון והבצל במחבת גדולה, עמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
לנקז, ולהניח בצד. פורסים כל בייגל ל-4 פרוסות דקות.
מסדרים 6 פרוסות בייגל בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מכסים עם תערובת בייקון ובצל, ואחריו גבינת צ ' דר. למעלה עם חתיכות בייגל שנותרו.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פטרוזיליה, ופלפל.
יוצקים את תערובת הביצים על שכבות הבייגל. מכסים, ומקררים 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לחשוף את צלחת בייגל צונן, ואופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, או עד ביצים מוצקות.
מפזרים גבינת פרמזן, ומגישים חם.