בייגלה בירה רכה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו בייגלה בירה רכה. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם שמרים, חלמון ביצה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בייגלה בירה רכה, בייגלה רך תוצרת בית עם בירה, ו בירה ממולאת תרד וארטישוק בייגלה רך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן, חום בירה כדי 110 -115 -115 -; להסיר מהחום. מערבבים שמרים עד להמסה. בקערה גדולה שלבו חמאה, סוכר, 1-1 / 2 כפיות מלח, תערובת שמרים ו -3 כוסות קמח; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ומעצבים לשמונה כדורים.
מגלגלים כל אחד ל -14 אינץ'. חבל; טוויסט לצורת בייגלה.
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה מים וסודה לשתייה. זרוק בייגלה, שניים בכל פעם, למים רותחים. מבשלים 30 שניות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מסננים היטב על מגבות נייר.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה משומנים. בקערה קטנה מקציפים חלמון ביצה ומים; מברישים מעל בייגלה.
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות לרשת להתקררות.