בייגלה מבושל איטלקי: טארלי
המתכון איטלקי מבושל בייגלה: טארלי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 62 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 48. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת מים, יין, קמח סולת ושמן זית. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 49%. נסו שני סוגים של טארלי, קרקר העוגיות האיטלקי, סלט איטלקי מבושל, ו קציץ בשר איטלקי עם ביצים קשות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים את השמרים על היין החם והמים בקערה קטנה, מניחים לשבת מספר דקות ואז מערבבים לערבוב טוב.
מוסיפים את תערובת השמרים לקערה גדולה עם כל שאר המרכיבים.
מערבבים את החומרים בידיים, ואז הופכים לקרש לא מקומח ולשים עד שהבצק חלק ואלסטי. מחזירים לקערה נקייה ויבשה, מכסים במגבת לחה ומניחים לתפוח למשך 30 דקות.
מחלקים את הבצק לחתיכות קטנות.
גלגל חתיכה לצורת עיפרון ארוכה ודקה, בערך בעובי הזרת שלך.
חותכים לאורכים של 4 אינץ ' ומקרבים את 2 הקצוות ליצירת צורה דמוית סופגנייה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. מביאים סיר מים גדול לרתיחה מתגלגלת, על אש בינונית, ומוסיפים את הטארלי, כמה בכל פעם. יש מגבת מטבח מקופלת בקרבת מקום וכאשר הטארלי עולה, הסר ושחרר על המגבת לייבוש. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
מסדרים את הטארלי המבושל על דפי עוגיות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, או עד להזהבה ופריכה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -11 דולר.
![ויוה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק המושרה בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מעולה כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.