בייגלה מצופה גבינה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה מצופה גבינה מטוגנת. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה מצופה מק וגבינה, בייגלה מצופה גבינה בגריל, ו בייגלה מצופה גבינת מוצרלה מקלות.
הוראות
הפוך את הגבינה המטוגנת: דופק את פרובולונה ופרמזן במעבד מזון עד הגבינה מתאספת לכדור; להעביר לקערה. Pulse צ ' דר צהוב 2 כפיות קמח במעבד המזון עד חלקה. טופס כפית של תערובת צ ' דר צהוב לתוך 12 כדורים קטנים; רול בין הידיים עד חלקה.
העברה לצלחת להקפיא עד המשרד, על 15 דקות.
מוסיפים את הבייגלה ואת הדופק עד הקרקע דק עם כמה חתיכות; להעביר צלחת רדודה.
מערבבים את הנותרים 1 1/2 כוסות קמח 1/2 כפית פלפל בצלחת אחרת.
לטאטא את הביצים וחרדל בצלחת שלישית.
רול כף של תערובת פרובולון לתוך 12 כדורים, ואז לשטח לתוך דיסקים. שים 1 כדור צ 'דר צהוב על כל דיסק, ואז לעצב את הפרובולון סביבו, סוגר את צ' דר.
טובלים את כדורי הגבינה בתערובת הביצה, ולאחר מכן לדלות בקמח; לחזור לתערובת הביצה, ולאחר מכן להתגלגל בפירורי הבייגלה, פונים למעיל. מקררים לפחות 20 דקות ועד 3 שעות כדי להגדיר את הציפוי.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חום 1/2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר עד מדחום מטגנים עמוק רושם 360 מעלות F. מטגנים את כדורי הגבינה בקבוצות, פונה, עד הזהב, 30 שניות עד 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת והעברהלסט מתלה בתבנית אפייה.
אופים עד מחומם דרך, 5 עד 7 דקות.
לטאטא את חזרת, חרדל ושמנת חמוצה בקערה.