בייגלה משמש-פקאן מכוסה שוקולד
בייגלה משמש-פקאן מכוסה שוקולד הוא מתכון דרומי המגיש 42. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי פקאן, מים, מוטות בייגלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. בייגלה מכוסה שוקולד, בייגלה מכוסה שוקולד, ו בייגלה מכוסה שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו משמשים ו -2 / 3 כוס פקאן: הניחו בצד.
בסיר כבד גדול על אש בינונית-נמוכה, ממיסים חתיכות קרמל במים, תוך ערבוב מתמיד. כף קרמל מעל שני שליש מכל בייגלה, מוטות מסתובבים לציפוי כל הצדדים;אפשר עודף קרמל לטפטף.
מפזרים קרמל עם תערובת משמש.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
בסיר כבד אחר על אש נמוכה, ממיסים צ ' יפס עם קיצור, תוך ערבוב מתמיד. כף שוקולד מעל קצוות בייגלה מצופים;אפשר לעודף לטפטף. מחזירים לתבנית אפייה ומפזרים אגוזי פקאן שנותרו. אחסן במיכלים אטומים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.