בייגלה רך זהוב
בייגלה רכים מוזהבים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-16 ומחירו 10 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 56 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בייגלה רכים , בייגלה רכים ובייגלה רכים .
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר ב-2 כוסות מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד עד לבעבוע, כ-10 דקות. טורפים חמאה, ביצה וכפית מלח לתערובת השמרים עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים פנימה 2 כוסות קמח לקבלת בצק רטוב. מערבבים את יתרת הקמח לבצק, 1 כוס בכל פעם, לקבלת בצק נוקשה. יוצרים מהבצק כדור.
משמנים קערה גדולה והופכים את הבצק בקערה משומנת לציפוי. מכסים קלות במגבת מטבח, מניחים באזור חמים ונותנים לבצק לתפוח עד להכפלה, לפחות שעה. מנקבים בצק למטה.
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים ניירות אפייה.
מחלקים את הבצק לשניים; לחתוך כל חצי ל-8 חתיכות.
מרדדים חתיכות על משטח מקומח לחבלים בעובי של כ-1/2 אינץ'. מעצבים כל חבל לבייגלה.
מביאים 5 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול וממיסים סודה לשתייה במים הרותחים. מרתיחים בייגלה, כמה בכל פעם, במי הסודה לשתייה במשך 10 דקות. מסדרים בייגלה על ניירות אפייה מוכנים ומפזרים מלח ים גס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבייגלה מבריק ומזהיב, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין