בייגלה רכים תוצרת בית
בייגלה רכים תוצרת בית הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-21 גרם שומן. תמורת 30 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 944 מעריצים. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לך חמאה, מים, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46%, וזה די טוב. מתכונים דומים: בייגלה רכים תוצרת בית, בייגלה רכים תוצרת בית ובייגלה רכים תוצרת בית.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את המים, הסוכר והמלח הכשר בקערת המיקסר ומפזרים מעל את השמרים. מניחים לשבת 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה להקציף.
מוסיפים את הקמח והחמאה ומערבבים במהירות נמוכה, בעזרת וו הבצק, עד לקבלת תערובת אחידה. מחליפים למהירות בינונית ולשים עד שהבצק חלק ומתרחק מדופן הקערה, כ-4 עד 5 דקות.
הסר את הבצק מהקערה, נקה את הקערה ולאחר מכן שמן אותו היטב בשמן צמחי. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים כ-50 עד 55 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחממים את התנור ל-450 מעלות פרנהייט. מרפדים 2 תבניות של חצי דף בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן הצמחי. לְהַפְרִישׁ.
מביאים את 10 כוסות המים ואת הסודה לשתייה לרתיחה מתגלגלת בסיר 8 ליטר או בתבנית צלייה.
בינתיים הופכים את הבצק על משטח עבודה משומן מעט ומחלקים ל-8 חלקים שווים.
מרדדים כל פיסת בצק לחבל בגודל 24 אינץ'. יוצרים צורת U עם החבל, אוחזים בקצוות החבל, חוצים אותם אחד על השני ולוחצים על החלק התחתון של ה-U כדי ליצור צורה של בייגלה.
מניחים על תבנית חצי עלה מרופדת בפרגמנט.
מניחים את הבייגלה למים הרותחים, 1 על 1, למשך 30 שניות.
מוציאים אותם מהמים בעזרת מרית שטוחה גדולה. מחזירים לתבנית חצי דף, מברישים את החלק העליון של כל בייגלה בתערובת החלמון הטרופה והמים ומפזרים את מלח הבייגלה.
אופים עד לצבע חום זהוב כהה, כ-12 עד 14 דקות.
מעבירים לרשת לצינון ל-5 דקות לפחות לפני ההגשה.