בייקון, ביצה וגבינת מייפל בגריל
גבינת בייקון, ביצה ומייפל בגריל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 716 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . אם יש לכם בייקון סמיך, צ'דר, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת בייקון בגריל מייפל של Zeke מבית האחים די ברונו , מינסטר, תפוח ומייפל בורבון גבינת בייקון בגריל , וגבינת בייקון בגריל ביצה בתוך חור .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מניחים את פרוסות הבייקון על רשת מעל תבנית אפייה.
אופים עד שהשומן מתחיל להתעסק, כ-10 דקות.
מבסים את הבייקון משני הצדדים בסירופ המייפל וממשיכים לאפות עד להתקרמל והשוליים רק מתחילים להשחים, עוד 10 עד 15 דקות.
מצננים על הרשת, כ-5 דקות. כשהם מתקררים, חותכים אותם לשניים.
ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. פורצים את הביצים למחבת ומטגנים עד להתייצבות יסודית, 3 עד 4 דקות.
מניחים 4 פרוסות מהלחם על משטח עבודה.
שכבו בכל אחד פרוסה שלמה של הגבינה, 3 חתיכות של בייקון, 1/4 פרוסת גבינה וביצה אחת ועוד פרוסה שלמה של גבינה. סוגרים את הכריכים עם הלחם הנותר. מורחים דק ואחיד את יתרת החמאה משני צידי הלחם בעזרת כ-1 1/2 כף לכל כריך.
מניחים 2 כריכים באותה מחבת על אש בינונית. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים עד שהלחם מקבל חום זהוב אחיד, כ-2 דקות. הופכים ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה בעליל, כ-2 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם הכריכים הנותרים.
יין מומלץ: קאווה, ורוד נוצץ
קאבן ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לסנדוויץ' גבינה בגריל. יין מבעבע משתלב נהדר עם גבינה בגריל גבינתית, דביקה וחמאתית. קאון לבן נוצץ או רוזה נוצץ שניהם יהיו טעימים נהדר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.