בייקון וביסקוויטים בצל
אם יש לך בייקון, אבקת אפייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו בייקון וביסקוויטים בצל, בייקון ביסקוויטים בצל ירוק, ו עוגיות בייקון בצל צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425ºF. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון ובצל על חום בינוני 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך בצל מתחיל חום; לנקז.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, מלח, אבקת אפייה וסוכר. מערבבים בבייקון ובצל. מערבבים בקצפת עד לקבלת הבצק הרך.
על גיליון עוגיות, טיפה בצק על ידי ערמה כף גדושה על 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים 11 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.