בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara
המתכון בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 17 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו ציר עוף, מלח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו מזון מהיר של כורה הפחם-מאכלי קורניש, כורה פחם פולני Piggies (ממולאים כרוב לחמניות - Golabki) #SundaySupper, ו Pastan alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. כאשר המים מתגלגלים, מוסיפים מלח ופסטה ומבשלים לאל דנטה, כ -8 דקות, בהזמנת 1/4 כוס מי פסטה. בעוד פסטה מבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
כיריים
סיר
2
לטגן pancetta ב טפטוף של שמן עד שהוא חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שמן בישול
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום ופלפל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
פלפל
4
שום מטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים יין או מלאי למחבת ומפחיתים את הנוזל בחצי, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מקציפים יחד חלמונים, גבינה, ובעוד להקציף במרץ, מערבבים מצקת של מי פסטה רותחים. מקציפים פטרוזיליה ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלמון ביצה
פטרוזיליה
גבינה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מצקת
7
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
8
מוסיפים פסטה למחבת עם רוטב. לזרוק פסטה עם pancetta, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצה ולזרוק 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום. ממשיכים לזרוק עד שהרוטב נספג על ידי ציפוי עבה את הפסטה. התאם תבלינים עם מלח ופלפל ומגישים עם גבינה נוספת, למסירה.