בייקון וחשיש ביצים חומות אופים
בייקון ואפה ביצים חומות חשיש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 39%. נסו בייקון וחשיש ביצים חומות אופים, אמא של בייקון וחשיש אפיית ביצה חומה (+הסיבוב האחרון של תמונות מישיגן), ו Hash בראון ביצה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון עד פריך. באמצעות כפית מחוררת.
הסר מחבת לקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מסננים טפטוף, הזמנה 1 כף במחבת.
מוסיפים בצל, פלפל ופטריות; מבשלים 4 דקות על אש בינונית, ערבוב מדי פעם. מערבבים חרדל, מלח ופלפל. בקערה גדולה, להכות חלב וביצים עם מקציף חוט.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מורחים חצי תפוחי אדמה מטוגנים בתבנית אפייה.
מורחים תערובת בצל באופן שווה על גבי.
מורחים תפוחי אדמה מטוגנים הנותרים על גבי.
יוצקים תערובת ביצה על גבי. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
תנור חום עד 163°. לחשוף; אופים 50 עד 60 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז קורא160.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה בייקון.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, העליון הוא נפוח גבינה מותכת.