בייקון וקימצ'י לחמניות מאודות עם סלט גזר ומלפפון
נסו כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), קציצות אסיאתיות עם מלפפון-סלט גזר, ו Oisobagi קמחי (ממולא מלפפון קמחי) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ אורז, סוכר חום, ומלח בקערה בינונית, ומקציפים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מוסיפים את המלפפון, גזר, וג ' ינג ' ר, ומערבבים היטב.
להעביר את הקערה למקרר לפחות 15 דקות.
מבשלים את הלחמניות המאודות על פי ההוראות על האריזה. (בישלתי אותם במשך 10 דקות בסל קיטור להגדיר מעל סיר גדול של מים רותחים בעדינות. מיקרוגל גם עובד.)
בעוד הלחמניות קיטור, לבשל בייקון במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד פריך, על 10 דקות. כאשר נעשה זאת, לשים בייקון בצד על מגבות נייר, ולהסיר את כל אבל 1 כף שומן חזיר.
מוסיפים קמחי קצוץ ומבשלים עד שכל נוזל עם הקימצ ' י מתאדה, 1 עד 2 דקות.
עבור כל לחמניה, מוסיפים שכבה של קמחי, 1/2 פרוסת בייקון, ושכבת סלט גזר ומלפפון.