בייקון וצלי בשר ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם גסים עשויים לחם בן יום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צלי חזיר ממולא תרד, סלמון צלוי ממולא תרד, ו עוף צלוי ממולא תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בייקון דופק כמה פעמים במעבד מזון לקצוץ גס. Scrapeinto מחבת גדולה; לבשל על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא חום אבל לא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מערבבים פירורי לחם, בצל ירוק, מרווה,טימין, ואגוז מוסקט לתערובת מלית. העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. מכסים עם plasticwrap ומקררים. מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין
6
Spreadstuffing על גיליון אפייה rimmed;כיסוי עם ניילון לעטוף ומילוי refrigerateuntil הוא מוצק, על 1 שעה.
משוך עצמות מן הבשר כדי ליצורכיס רחב 3"-4" בחלק העליון. Packstuffing קלות לכיס. החל מקצה אחד, לקשור חוט מטבח אופקית סביב העצמות כדי לשמור אותם במקום ולאבטח thestuffing. תקשור את הצלי בצורה אנכית בין העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מתבלים את הצלי (כולל העצמות)בנדיבות עם מלח ופלפל, משפשפים עם שמן ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מקום צלי, עצמות הפונות כלפי מעלה, במחבת מוכנה; טיפים עצם העטיפה בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
רוסטביף ל-20 דקות. להפחית את heatto 177° ולהמשיך צלייה עבור about3 שעות-מתחיל לחקור את מרכז roastat סימן 2-שעה-עד מיידי readthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי צלי110–115°F עבור נדיר ו120°f–125°F עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמים
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
תן לנוח לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
10
הסרת החוט.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
חתוך בין הצלעות כדי להכין 5 סטייקים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
אפשרות גילוף 2: כפית מלית intoa קערת הגשה. חותכים את מתלה צלעות על ידי חתוךבאמצעות רצועה של בשר בבסיס העצמות. עצמות של סליקבין והעברת צלעות למגש.