בייקון ותרד ממולאים בצלי צלעות.
בייקון וצלי בשר ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם גסים עשויים לחם בן יום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צלי חזיר ממולא תרד, סלמון צלוי ממולא תרד, ו עוף צלוי ממולא תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון דופק כמה פעמים במעבד מזון לקצוץ גס. Scrapeinto מחבת גדולה; לבשל על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא חום אבל לא פריך, על 10 דקות.
העבר לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
Pouroff ושמור 2 כפות טפטוף בייקון עבורשימוש נוסף. החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים סלרי, בצלצלים ושום; לכסות ולצלצל, ערבוב מדי פעם, עד vegetablesare רך, כ 5 דקות. מערבבים בתרד וcrème fraîche; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2-3 דקות יותר. לגרד תערובת intoa קערה בינונית.
מערבבים פירורי לחם, בצל ירוק, מרווה,טימין, ואגוז מוסקט לתערובת מלית. העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. מכסים עם plasticwrap ומקררים. מערבבים ביצים.
Spreadstuffing על גיליון אפייה rimmed;כיסוי עם ניילון לעטוף ומילוי refrigerateuntil הוא מוצק, על 1 שעה.
בואו בשר לעמוד בחדר temperaturefor 4 שעות.
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 232°. הגדר מתלה בצורת V insidea מחבת קלייה גדולה.
מניחים צלי על פני עבודה עם עצמות עומדות ישר. באמצעות סכין, לחתוך לאורך עצמות כל כך1 " של בשר מחובר בבסיס העצמות.
משוך עצמות מן הבשר כדי ליצורכיס רחב 3"-4" בחלק העליון. Packstuffing קלות לכיס. החל מקצה אחד, לקשור חוט מטבח אופקית סביב העצמות כדי לשמור אותם במקום ולאבטח thestuffing. תקשור את הצלי בצורה אנכית בין העצם.
מתבלים את הצלי (כולל העצמות)בנדיבות עם מלח ופלפל, משפשפים עם שמן ומפזרים קורנית.
מקום צלי, עצמות הפונות כלפי מעלה, במחבת מוכנה; טיפים עצם העטיפה בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
רוסטביף ל-20 דקות. להפחית את heatto 177° ולהמשיך צלייה עבור about3 שעות-מתחיל לחקור את מרכז roastat סימן 2-שעה-עד מיידי readthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי צלי110–115°F עבור נדיר ו120°f–125°F עבור בינוני-נדיר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר.
תן לנוח לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
חתוך בין הצלעות כדי להכין 5 סטייקים גדולים.
אפשרות גילוף 2: כפית מלית intoa קערת הגשה. חותכים את מתלה צלעות על ידי חתוךבאמצעות רצועה של בשר בבסיס העצמות. עצמות של סליקבין והעברת צלעות למגש.
מניחים בשר על משטח עבודה; לחתוך into1/4"-1/2" -פרוסות עבות.
העברת פרוסות platterwith צלעות ומגישים עם כפות קטנות שלשטאיפינג בצד.