קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

בייקון ותרד ממולאים בצלי צלעות.

בייקון ותרד ממולאים בצלי צלעות.
בייקון וצלי בשר ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם גסים עשויים לחם בן יום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צלי חזיר ממולא תרד, סלמון צלוי ממולא תרד, ו עוף צלוי ממולא תרד ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בייקון דופק כמה פעמים במעבד מזון לקצוץ גס. Scrapeinto מחבת גדולה; לבשל על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא חום אבל לא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
העבר לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
Pouroff ושמור 2 כפות טפטוף בייקון עבורשימוש נוסף. החזירו את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים סלרי, בצלצלים ושום; לכסות ולצלצל, ערבוב מדי פעם, עד vegetablesare רך, כ 5 דקות. מערבבים בתרד וcrème fraîche; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2-3 דקות יותר. לגרד תערובת intoa קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מערבבים פירורי לחם, בצל ירוק, מרווה,טימין, ואגוז מוסקט לתערובת מלית. העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. מכסים עם plasticwrap ומקררים. מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
Spreadstuffing על גיליון אפייה rimmed;כיסוי עם ניילון לעטוף ומילוי refrigerateuntil הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
בואו בשר לעמוד בחדר temperaturefor 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 232°. הגדר מתלה בצורת V insidea מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים צלי על פני עבודה עם עצמות עומדות ישר. באמצעות סכין, לחתוך לאורך עצמות כל כך1 " של בשר מחובר בבסיס העצמות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
משוך עצמות מן הבשר כדי ליצורכיס רחב 3"-4" בחלק העליון. Packstuffing קלות לכיס. החל מקצה אחד, לקשור חוט מטבח אופקית סביב העצמות כדי לשמור אותם במקום ולאבטח thestuffing. תקשור את הצלי בצורה אנכית בין העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מתבלים את הצלי (כולל העצמות)בנדיבות עם מלח ופלפל, משפשפים עם שמן ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מקום צלי, עצמות הפונות כלפי מעלה, במחבת מוכנה; טיפים עצם העטיפה בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
רוסטביף ל-20 דקות. להפחית את heatto 177° ולהמשיך צלייה עבור about3 שעות-מתחיל לחקור את מרכז roastat סימן 2-שעה-עד מיידי readthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי צלי110–115°F עבור נדיר ו120°f–125°F עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
תן לנוח לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
10
הסרת החוט.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
חתוך בין הצלעות כדי להכין 5 סטייקים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
אפשרות גילוף 2: כפית מלית intoa קערת הגשה. חותכים את מתלה צלעות על ידי חתוךבאמצעות רצועה של בשר בבסיס העצמות. עצמות של סליקבין והעברת צלעות למגש.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מניחים בשר על משטח עבודה; לחתוך into1/4"-1/2" -פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
העברת פרוסות platterwith צלעות ומגישים עם כפות קטנות שלשטאיפינג בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)