קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון זול " כיף-due

בייקון זול
גשו לסופר וקנו קרקרים לחטיפי חיטה, מיץ לימון, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: מטבל בייקון גביני, מטבל בייקון גביני חם, ו רצועות בייקון גביני.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; מערבבים בקמח. מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקציפים במרק ומיץ לימון; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות. או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים גבינות ובייקון, מערבבים עד הגבינות נמסות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
6
זוגות גם עם כוס פינו נואר. אנא שתו באחריות.
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.