בייקון חשיש חום לאפות
אם יש לכם מלח, בצל, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בייקון ואפיית ביצה חומה חשיש, בייקון ואפיית ביצה חומה חשיש, ו הבייקון של אמא ואפיית ביצה חומה חשיש (+הסיבוב האחרון של תמונות מישיגן).
הוראות
בקערה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מזלפים חמאה; מפזרים פפריקה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-45 דקות או עד להשחמה קלה.