קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

בייקון מזוגג מיסו ואספרגוס

בייקון מזוגג מיסו ואספרגוס
בייקון מזוגג מיסו ואספרגוס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, משחת שירו מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, ו סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולקלף את קצה השורש של אספרגוס כדי להסיר את העור החיצוני הקשה. אספרגוס פרוסה במחצית שמירה על הקצוות והבסיסים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
הניחו רצועות בייקון על קרש החיתוך שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הניחו פיסת בסיס וחתיכת קצה על כל פרוסת בייקון, ואז מגלגלים אותה ומאובטחת עם קיסם במבוק דרך האמצע בזווית של 90 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בקערת ערבוב קטנה לשלב מיסו, מירין, מיץ לימון, גרידת לימון וסוכר. מערבבים עם מקציף ולהשתמש במברשת מאפה כדי להשרות את השיפודים כפי שהם מבשלים על הגריל-על 2 עד 3 דקות לכל צד על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן