בייקון מזוגג מיסו ואספרגוס
בייקון מזוגג מיסו ואספרגוס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא אספרגוס, מיץ לימון, משחת שירו מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, ו סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולקלף את קצה השורש של אספרגוס כדי להסיר את העור החיצוני הקשה. אספרגוס פרוסה במחצית שמירה על הקצוות והבסיסים נפרדים.
הניחו רצועות בייקון על קרש החיתוך שלכם.
הניחו פיסת בסיס וחתיכת קצה על כל פרוסת בייקון, ואז מגלגלים אותה ומאובטחת עם קיסם במבוק דרך האמצע בזווית של 90 מעלות.
בקערת ערבוב קטנה לשלב מיסו, מירין, מיץ לימון, גרידת לימון וסוכר. מערבבים עם מקציף ולהשתמש במברשת מאפה כדי להשרות את השיפודים כפי שהם מבשלים על הגריל-על 2 עד 3 דקות לכל צד על גבוה.