בייקון מעושן Blt עם ארוגולה
בייקון מעושן Blt עם ארוגולה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 374 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, מיונז, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מעושן וסלט ארוגולה, ארוגולן וסלט אפונה עם סלמון מעושן, ו צדפות מעושנות וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה.
הוראות
מחממים מחבת saut גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום נמוך בינוני.
להניח את רצועות הבייקון בשכבה אחת על המחבת. לאט לבשל את הבייקון, טיוח את השומן, עד השחי קלות בצד אחד. באמצעות מזלג או מלקחיים, להפוך את רצועות בייקון מעל לבשל את הצד השני.כאשר רצועות הבייקון מבושלות מספיק להסיר מהמחבת ולמקם על צלחת מרופדת במגבת נייר לספוג את השומן העודף.
יוצקים עודף שומן מהמחבת (משאיר כמחצית כפית במחבת) לתוך צנצנת או מיכל להיפטר או לאחסן. (לעולם אל תשפוך שומן חזיר לכיור, זה יסתום את הצינורות שלך.) 2 לנבול את ארוגולה: באותו מחבת, להוסיף חופנים של ארוגולה תינוק טרי או גרגיר הנחלים. תוסיף את שאר השומן. ברגע שהירוקים מתחילים לנבול, להסיר מהחום ולהסיר מהמחבת כדי לעצור את הבישול.3 לחם טוסט, לבנות כריך: פרוסות לחם טוסט בטוסטר.
מורחים מיונז (או הממרח האהוב עליך, חמאה תעשה גם) על הפרוסות.
שכבה את הכריך עם בייקון, עגבניות פרוסות, וארוגולה נבולה קלות.