קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון ' נ ' טאקו ביצה

בייקון ' נ ' טאקו ביצה
בייקון ' נ ' טאקו ביצה דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בייקון וביצה מק וגבינה, גלישת ארוחת בוקר בקליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון ועוד!), ו בייקון וביצה טאקו.

הוראות

1
בקערה מקציפים את הביצה; מוסיפים בייקון. ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מתייצבות לחלוטין. מערבבים פנימה את הגבינה, המלח והפלפל. כף 1/4 כוס במרכז כל טורטיה; מקפלים צדדים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מגישים עם סלסה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אחדמקווה יין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.