המתכון בייקון עוף אלפרדו יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה עיקרית זו כוללת 642 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חזה עוף, תיבול, פטוצ'יני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו עוף בייקון אלפרדו אנצ'ילדות, מהפך בייקון עוף אלפרדו, ו עוף בייקון אלפרדו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מבשלים עוף בטפטופים על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
3
מסננים פטוצ ' יני; מערבבים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את רוטב אלפרדו, תרד, תיבול איטלקי ובייקון. מבשלים ומערבבים עד לחימום.