בייקון עטוף פטה ושקד-ממולאים תאריכים
גבינת פטה עטופה בבייקון ותאריכים ממולאים בשקדים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 56 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו את קותלי החזיר של אוסקר מאייר, גבינת פטה קלה של אתנוס, תאריכי מדג'ול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תמרים עטופים בבייקון ממולא, בייקון עטוף ממולאים תאריכים, ו פריך בייקון עטוף ממולא תאריכים.
הוראות
לחתוך חריץ בצד ארוך של כל תאריך, להיות זהיר לא לחתוך לחלוטין דרך תאריך.
חותכים גבינה לתוך 16 (1x1 / 4 אינץ') מקלות. למלא כל דייט עם גבינה ושני אגוזים.
לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב כל תאריך, לחלוטין מצרף גבינה.
מקום על מדף של מחבת ברוילר.
אופים 14 עד 15 דקות. או עד בייקון הוא פריך, מפנה אחרי 8 דקות. מגניב 5 דקות; העברה לצלחת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.