קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף

בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף
צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מתכון יש 325 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. 34 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו צדפות, בייקון דק, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף, מנגל בייקון-עטוף צדפות, ו בייקון עטוף צדפות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הברוילר. עוטפים כל צדפה בחתיכת בייקון ומאבטחים אותה בקיסם.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מניחים את הצדפות עטופות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים אותן בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים אותם מתחת לפטם כ -10 עד 15 דקות עד שהבייקון מבושל, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
הכינו את המאיו החריף על ידי שילוב המיונז, רסק הצ ' ילי, מיץ הליים והכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5
להגשה מקלפים בזהירות את עלי החסה ומרפדים מגש גדול בכוסות החסה. מעל כל אחד מהם צדפה עטופה בייקון, 2 פרוסות אבוקדו וכף מיונז חריפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון