בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף
צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מתכון יש 325 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. 34 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות והרימו צדפות, בייקון דק, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף, מנגל בייקון-עטוף צדפות, ו בייקון עטוף צדפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הברוילר. עוטפים כל צדפה בחתיכת בייקון ומאבטחים אותה בקיסם.
מניחים את הצדפות עטופות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים אותן בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים אותם מתחת לפטם כ -10 עד 15 דקות עד שהבייקון מבושל, הופך פעם אחת.
הכינו את המאיו החריף על ידי שילוב המיונז, רסק הצ ' ילי, מיץ הליים והכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
להגשה מקלפים בזהירות את עלי החסה ומרפדים מגש גדול בכוסות החסה. מעל כל אחד מהם צדפה עטופה בייקון, 2 פרוסות אבוקדו וכף מיונז חריפה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר]()
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון