בייקון-פרמזן טאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון פרמזן Tassies. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 736 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצה, גבינת פרמזן, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Tassies, טאסי פקאן, ו טאסי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. תערובת צורה לתוך 24 כדורים, ומניחים על תבנית אפייה; כיסוי וצינה 1 שעה.
מניחים כדורי בצק לתוך כוסות של מחבת מאפין מיניאטורי משומנת קלות 24 כוס; לחץ על הבצק, ויצרו קליפה.
להקציף יחד חצי וחצי ו 2 החומרים הבאים.
מפזרים בייקון לתוך קונכיות מאפה; העליון כל אחד עם 1 כפית. גבינה.
טפטוף חצי וחצי תערובת על גבינה.
מפזרים עירית מעל תערובת חצי וחצי.
אופים ב 375 במשך 25 עד 30 דקות או עד נפוח וזהוב חום.
הסר מחבת מתלה חוט מגניב 5 דקות.
Sauternes, או מוסקט דה Beames-De-Venise, או ריזלינג גרמני.