בייקון קנדי נרפא מייפל
מייפל נרפא בייקון קנדי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 136 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 1200 קלוריות. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוג של אש: עקיף, פלפל, ירך חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 120 שעות. נסו Popovers פלפל שחור מלא צ'דר ורמונט ועשב ביצים מקושקשות מייפל חרדל בייקון קנדי מזוגג, סלמון נרפא מייפל, ו עוגיות מייפל קנדיות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את התרופה, לשלב 1 ליטר מים, מלח כשר, סירופ מייפל, סוכר חום, מלח ורוד, עלי מפרץ, שום, ו peppercorns בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר מלחים וסוכר. מרתיחים במשך 1 דקה, ואז להסיר מן החום.
להעביר מיכל גדול ומערבבים הנותרים 3 ליטרים של מים.
מניחים במקרר עד מקורר לחלוטין. באופן מלא לטבול חזיר ירך בתרופה ולתת לשבת במקרר במשך 3 עד 5 ימים.
הסר חזיר מן התרופה ואת המקום במיכל גדול.
הוסף מספיק מים מתוקים כדי לטבול מותן באופן מלא.
בואו לשבת במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר חזיר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
לפטר את המעשן או הגריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר עץ הוא הצית וייצור עשן, במקום חזיר ומבשלים עד קריאה מיידית מדחום רושם 140 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירך החזיר, על 2 עד 3 שעות.
תן חזיר מגניב במשך 30 דקות. חותכים ומטגנים פאן לפני ההגשה.