המתכון בייקון קרבונרה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1020 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. מתכון זה מ Tidy Mom יש 4214 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מתאבנים בייקון-Carbonaran, בייקון, ביצה ובריסל קרבונרה, ו כרישה וקרבונרה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקשת קטנה, שמנת החמאה הרכה על ידי להכות אותו על הצד של הקערה עם כף עץ עד שהוא רך ורך. בקערה קטנה אחרת, להכות את הביצים וחלמונים ביצה עם מקצף עד שהם מעורבבים היטב, ולאחר מכן מערבבים 1/2 כוס גבינה מגוררת. תניח את שתי הקערות בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים קערה גדולה או תבשיל אטום בתנור 200 מעלות. במקביל להביא 6-8 ליטרים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומערבבים עם כף עץ כדי לוודא שהגדילים לא נדבקים זה לזה. לבשל ערבוב מדי פעם, על 7-12 דקות. בינתיים, מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום מתון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים כמחצית שומן הבייקון ומערבבים בפלפל אדום ושמנת לבייקון. להביא את הקרם לרתיחה ולשמור אותו חם עד הספגטי נעשה.כאשר הספגטי מבושל, לנקז אותו ביסודיות במסננת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ספגטי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים את הספגטי לקערת ההגשה המחוממת ומערבבים בחמאה המוקרמת, משליכים והופכים את הספגטי עם מלקחיים למעייל כל גדיל. מערבבים בתערובת בייקון וקרם חם ולבסוף את הביצים מוכות וגבינה, ערבוב הכל יחד ביסודיות. החום של הפסטה ומרכיבים אחרים צריך לבשל את הביצה הגולמית במגע. טעם ועונה עם מלח שום וכמה גרירות של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
ספגטי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מגישים את הקרבונרה בבת אחת עם נשאר 1/2 כוס גבינה מגוררת ליד השולחן.