בייקון, תירס, סלסה ועוף רול-אפ
המתכון בייקון, תירס, Salsan ועוף רול יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. אם יש לך אוסקר מאייר מרכז לחתוך בייקון, טאקו bellâ® & סלסה קלה, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רול חביתת בייקון עם סלסה, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו סלסה תירס ממולא Jalapeños (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני 10 דקות. או עד קריספ, ערבוב מדי פעם. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז. בטל את כל אבל 1 כפית. טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים עוף ותירס; מבשלים 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בבייקון.
מורחים טורטיות עם סלסה; העליון עם תערובת עוף וגבינה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לרוטב טבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LVE על ידי ג ' ון אגדה סודה רוזה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![LVE by John Legend Sparkling Rose]()
LVE by John Legend Sparkling Rose
הצבע הוורוד של הנוצץ הצרפתי LVE Rosé מזכיר אפרסק כרם. עם אף פירותי, ערבוב הערות של הדר ופירות אדומים קטנים, הבועות רכות ונעימות. הוא מאוזן היטב עם חושניות ורמזים של דומדמניות אדומות ופומלוס, המשלימים חומציות נחמדה על הגימור.רוצה לטעום את ג 'ון לג' נד עם ג 'ון לג' נד?הצטרף לזמר, כותב שירים, הומניטרי ופילנתרופ, ג 'ון לג' נד, יזם היין הפרנקו-אמריקאי ז 'אן-שארל בואסט, ו Wine.com' s own Gwendolyn Osborn for a virtual tasting of their rosé wines from France.מוכן לטעום עם ג ' ון? צפו בטעימות כאן.אין לך את היינות עדיין? לחץ כאן כדי לקנות את סט הטעימות.