בייקון תפוח אדמה ג'לפנו קווסו מותך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בייקון, תפוחי אדמה & j ג'לפנו קווסו מותך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 176 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפס טורטייה, תירס, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל.
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפית. טפטוף ממחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה, תירס, בצל, פלפלים ושום לטפטופים שמורים; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
שמור 2 כפות. בייקון לשימוש מאוחר יותר. מערבבים בייקון שנותר לתערובת תפוחי אדמה; כפית לצלחת פאי 9 אינץ'. למעלה עם גבינה.
אופים 12 עד 15 דקות. או עד מחומם דרך. למעלה עם בייקון שמור.