ביס בטטה עטוף בייקון
זקוק לארוחה ללא גלוטן ? ביס בטטה עטוף בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-32 ומחירו 80 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 160 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, בטטה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18% . הציון הזה גרוע למדי. נסו ביס תפוחי אדמה עטופים בבייקון עם רוטב מטבל שמנת חמוצה חריף , ביס בטטה עם אבוקדו ובייקון , ביס בטטה עם אבוקדו ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. בקערה גדולה מערבבים חמאה ותבלינים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים לציפוי.
מניחים סוכר חום בקערה רדודה. לעטוף חתיכה אחת בייקון סביב כל קוביית בטטה; לאבטח עם קיסם. טובלים כל צד בסוכר חום.
מניחים על נייר פרגמנט מרופד בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים 40-45 דקות או עד שהבייקון פריך והבטטה רכה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.