קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

ביס בייגלה עם מטבל צ'דר מהיר

ביס בייגלה עם מטבל צ'דר מהיר
עקיצות בייגלה עם מטבל צ'דר מהיר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 155 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך חמאה, מים חמים, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Jalapeno Cheddar Soft Bites, בשר חזיר ועוגת צ'דר עם חרדל חלפיניו, ו בשר חזיר כפרי ונשיכות בייגלה צ'דר עם חרדל חלפיניו.

הוראות

1
מערבבים יחד מים חמים ושמרים בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף בז ' שמנת מתפתח על פני השטח, על 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לתערובת שמרים, ומערבבים יחד תחילה עם כף עץ ולאחר מכן עם הידיים, עד שהוא יוצר בצק. על משטח מקומח קלות, ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות, לאבק עם יותר קמח לפי הצורך אם מקלות בצק לעבוד על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
להעביר את הבצק לקערה גדולה משומנת קלות ולהפוך את המעיל עם שמן. מכסים במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר עד הוכפל, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לחלופין, לאחר לישה, לתת לבצק לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה משומנת כמו לעיל, ולתת לעלות במקרר לילה (12 שעות או עד 2 ימים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
Punch למטה בצק ולחלק לרבעים. טופס כל רבעון לתוך 4 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
גלגל כל כדור לתוך חבל באורך 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים כל חבל לשש (2 אינץ') חתיכות, ולהעביר נייר מצופה נייר שעווה מצופה גליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
מחממים תנור ל 232° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. ובכן שמן 2 דפי אפייה גדולים (כ 17 - על ידי 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר 4 עד 5 ליטר, להביא מים וסודה לאפייה לרתיחה (תערובת תהיה קצף בהתחלה, אבל קצף יתפוגג).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים 12 עקיצות בייגלה ומבשלים 30 שניות (הם יעלו על פני השטח כמעט מיד), ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לסדינים אפייה. במהירות מפזרים עקיצות בייגלה קלות משני הצדדים עם מלח בייגלה לפני שהם יבשים (אז מקלות מלח). חזור עם עקיצות בייגלה שנותרו, חוזר מים לרתיחה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
אופים בייגלה נושך בתנור, החלפת סדינים בין מדפים וסדינים מסתובבים באמצע האפייה, עד ערמון עמוק חום, 8 עד 10 דקות (לצפות מקרוב לקראת סוף האפייה; נושך חום במהירות בדקות האחרונות). מיד להעביר בייגלה נושך חוט מתלים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עקיצות בייגלהעקיצות בייגלה
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
גבינת פורה עם 6 כפות יין או מים במעבד מזון מצויד להב סכין, עצירה וגירוד למטה הצדדים עם מרית מדי פעם, עד התערובת היא שמנת וחלק, על 2 דקות. דק כדי עקביות הרצוי עם יין או מים נוספים, מוסיף אותו 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מגישים מיד, או צמרמורת, מכוסה, ולחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
1
* אתה יכול לקנות מלח בייגלה בכמה חנויות מזון מיוחדות או באינטרנט.* בייגלה נושך הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים, אבל הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון resealable או קפוא 1 חודש. להפשיר, ולחמם מחדש, אם תרצה, בתנור 177° במשך כ 5 דקות.* מטבל צ ' דר הוא מישור טעים, אבל אתה יכול טעם זה עם החרדל מוכן האהוב עליך (השתמשנו dijon מגורען). התחל עם 2 כפיות, הוספת עוד לפי הטעם, לפי הצורך,ו / או זרעי קימל (2 עד 3 כפיות, או לטעום), קרקע בגסות במטחנת קפה/ספייס חשמלית. זרעי קימל יהיה אפילו טוב יותר אם אתה קלי קלות אותם ראשון (לפני שחיקה) במחבת כבדה יבשה מעל חום בינוני, ערבוב, עד ריחני וצל כהה יותר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זרעי קימלזרעי קימל
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®