ביס בייגלה עם מטבל צ'דר מהיר
עקיצות בייגלה עם מטבל צ'דר מהיר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 155 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך חמאה, מים חמים, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Jalapeno Cheddar Soft Bites, בשר חזיר ועוגת צ'דר עם חרדל חלפיניו, ו בשר חזיר כפרי ונשיכות בייגלה צ'דר עם חרדל חלפיניו.
הוראות
מערבבים יחד מים חמים ושמרים בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף בז ' שמנת מתפתח על פני השטח, על 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
בינתיים, בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר חום בהיר.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לתערובת שמרים, ומערבבים יחד תחילה עם כף עץ ולאחר מכן עם הידיים, עד שהוא יוצר בצק. על משטח מקומח קלות, ללוש את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות, לאבק עם יותר קמח לפי הצורך אם מקלות בצק לעבוד על פני השטח.
להעביר את הבצק לקערה גדולה משומנת קלות ולהפוך את המעיל עם שמן. מכסים במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר עד הוכפל, 2 עד 3 שעות.
לחלופין, לאחר לישה, לתת לבצק לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה משומנת כמו לעיל, ולתת לעלות במקרר לילה (12 שעות או עד 2 ימים).
Punch למטה בצק ולחלק לרבעים. טופס כל רבעון לתוך 4 כדורים.
גלגל כל כדור לתוך חבל באורך 12 אינץ'.
חותכים כל חבל לשש (2 אינץ') חתיכות, ולהעביר נייר מצופה נייר שעווה מצופה גליונות אפייה.
מחממים תנור ל 232° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. ובכן שמן 2 דפי אפייה גדולים (כ 17 - על ידי 12 אינץ').
בסיר 4 עד 5 ליטר, להביא מים וסודה לאפייה לרתיחה (תערובת תהיה קצף בהתחלה, אבל קצף יתפוגג).
מוסיפים 12 עקיצות בייגלה ומבשלים 30 שניות (הם יעלו על פני השטח כמעט מיד), ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לסדינים אפייה. במהירות מפזרים עקיצות בייגלה קלות משני הצדדים עם מלח בייגלה לפני שהם יבשים (אז מקלות מלח). חזור עם עקיצות בייגלה שנותרו, חוזר מים לרתיחה בין קבוצות.
אופים בייגלה נושך בתנור, החלפת סדינים בין מדפים וסדינים מסתובבים באמצע האפייה, עד ערמון עמוק חום, 8 עד 10 דקות (לצפות מקרוב לקראת סוף האפייה; נושך חום במהירות בדקות האחרונות). מיד להעביר בייגלה נושך חוט מתלים להתקרר.
גבינת פורה עם 6 כפות יין או מים במעבד מזון מצויד להב סכין, עצירה וגירוד למטה הצדדים עם מרית מדי פעם, עד התערובת היא שמנת וחלק, על 2 דקות. דק כדי עקביות הרצוי עם יין או מים נוספים, מוסיף אותו 1 כף בכל פעם.
מגישים מיד, או צמרמורת, מכוסה, ולחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
* אתה יכול לקנות מלח בייגלה בכמה חנויות מזון מיוחדות או באינטרנט.* בייגלה נושך הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים, אבל הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה ושמר בשקית ניילון resealable או קפוא 1 חודש. להפשיר, ולחמם מחדש, אם תרצה, בתנור 177° במשך כ 5 דקות.* מטבל צ ' דר הוא מישור טעים, אבל אתה יכול טעם זה עם החרדל מוכן האהוב עליך (השתמשנו dijon מגורען). התחל עם 2 כפיות, הוספת עוד לפי הטעם, לפי הצורך,ו / או זרעי קימל (2 עד 3 כפיות, או לטעום), קרקע בגסות במטחנת קפה/ספייס חשמלית. זרעי קימל יהיה אפילו טוב יותר אם אתה קלי קלות אותם ראשון (לפני שחיקה) במחבת כבדה יבשה מעל חום בינוני, ערבוב, עד ריחני וצל כהה יותר, 2 עד 3 דקות.