ביסקוויט פודינג לחם גבינה כחולה דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל, פלפלים, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם גבינה כחולה, פודינג לחם טופי ביסקוויט, ו לחם ביסקוויט גבינה וחזיר כפרי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים 1/2 כוס הגבינה הכחולה לתבנית האפייה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את הפלפלים הירוקים ואת הבצל ואת הטחון עד שהתרככו, כ-5 דקות. מערבבים את התירס jalapenos ומבשלים 1 דקה יותר. קח את המחבת את החום ולאפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, מערבבים את השמנת והביצים. להתפורר הביסקוויטים ואת 1 1 1/2 כוסות גבינה כחולה לתוך פודינג ומערבבים לשלב. מערבבים את הירקות המוקפצים ואת המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה