ביסקוויט קמח תירס עם חמוציות וגושי שוקולד לבנים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קמח תירס, חמוציות, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: שוקולד לבן, רוזמרין וביסקוטי קמח תירס, עוגיות Gingersnap רכות עם נתחי שוקולד לבנים, ו בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים את הסוכר והחמאה בקערה גדולה ומכים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, כשתי דקות. הכה את הביצים אחד בכל פעם ולאחר מכן הכה בתמצית הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד מעורבב. מערבבים את החמוציות והשוקולד הלבן הקצוץ.
לאסוף את הבצק יחד ולחלק אותו לשניים. לעטוף כל מחצית בניילון נצמד להקפיא במשך 25 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומייפים תבנית אפייה בנייר קלף.
קמח קלות את הידיים ויוצר כל פיסת בצק לתוך יומן באורך 14 אינץ 'וברוחב 2 1/2 אינץ'.
העבר את היומנים לתבנית האפייה.
אופים במשך 25 דקות, עד היומנים הם נפוחים ויבשים.
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר על תבנית האפייה במשך 20 דקות.
מניחים את היומנים על קרש חיתוך, באמצעות סכין משונן, לחתוך אותם באלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. החזירו את הפרוסות לתבנית האפייה, העמידו אותן זקופות.
אופים במשך 20 דקות, עד שהם יבשים ופריכים בקצוות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.