קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוויט קמח תירס עם חמוציות וגושי שוקולד לבנים

ביסקוויט קמח תירס עם חמוציות וגושי שוקולד לבנים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קמח תירס, חמוציות, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: שוקולד לבן, רוזמרין וביסקוטי קמח תירס, עוגיות Gingersnap רכות עם נתחי שוקולד לבנים, ו בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים.

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הסוכר והחמאה בקערה גדולה ומכים עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, כשתי דקות. הכה את הביצים אחד בכל פעם ולאחר מכן הכה בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד מעורבב. מערבבים את החמוציות והשוקולד הלבן הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
לאסוף את הבצק יחד ולחלק אותו לשניים. לעטוף כל מחצית בניילון נצמד להקפיא במשך 25 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומייפים תבנית אפייה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
קמח קלות את הידיים ויוצר כל פיסת בצק לתוך יומן באורך 14 אינץ 'וברוחב 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
העבר את היומנים לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 25 דקות, עד היומנים הם נפוחים ויבשים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר על תבנית האפייה במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
צמצם את התנור ל-225 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים את היומנים על קרש חיתוך, באמצעות סכין משונן, לחתוך אותם באלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. החזירו את הפרוסות לתבנית האפייה, העמידו אותן זקופות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים במשך 20 דקות, עד שהם יבשים ופריכים בקצוות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד