לחמניות שקדים אוכמניות דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מספק כ 30 מנות . מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו קמח, מיץ לימון, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוויט שקדים אוכמניות, ביסקוויטים שקדים אוכמניות יבשים, ו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
מניחים 2 כפות אוכמניות בקערה ניתנת למיקרוגל; חום במיקרוגל עד רך מאוד, כ -20 שניות. מערבבים את הריבות ומיץ רימון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
אוכמניות
משמר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
3
הקרם יחד את החמאה והסוכר בקערה קטנה באמצעות מערבל יד חשמלי. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
מוסיפים את החלב, תמצית שקדים, גרידת לימון, מיץ לימון ותערובת אוכמניות, ממשיכים להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
מיץ לימון
גרידת לימון
אוכמניות
חלב
5
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת אוכמניות, פועם ללא הרף עד שיש לך בצק רך. מקפלים את השקדים ו 1 כוס אוכמניות לתוך הבצק. טיפת בצק על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליונות אפייה מרופדת.