קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ביסקוויטי שיבולת שועל קינמון

ביסקוויטי שיבולת שועל קינמון
המתכון עוגיות שיבולת שועל קינמון יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוגיות קינמון, עוגיות קינמון, ו ביסקוויטי קינמון-שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. טוסט שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים אותם על גיליון עוגיות ואופים ב 375 מעלות F במשך 8-10 דקות או עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר מהחום ולתת מגניב. להפריש 2 כפות של שיבולת שועל להשתמש כמו ציפוי לחמניה.להעלות חום תנור ל 450 מעלות F.In מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. דופק 4 פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הוסף נתחי חמאה לתערובת קמח ודופק עד שהתערובת היא בגודל של קטן peas.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את הביצה, שמנת, חלב, וניל. כף החוצה 1 כף ולהניח בצד. אתה תשתמש בזה לצחצוח צמרות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את תערובת הקמח ואת שיבולת השועל לתערובת שמנת ומערבבים עד כמעט מעורב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
6
הוסף את הצימוקים (אם משתמשים) ולהמשיך לערבב רק עד תערובת מגיע יחד בכדור.על משטח מקומח קל, לעצב את הכדור לתוך מעגל 7 אינץ '(בערך 1 אינץ'). עם סכין משוריינת, לחתוך 6 או 8 טריזים, ולמקם טריזים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה לא מקל או קלף בשורה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מברשת עם תערובת שמנת שמורה ומפזרים שיבולת שועל שמורה ואם תרצה, כמה סוכר מוגז קינמון נוסף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
8
אופים 14 דקות, סיבוב מחבת באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'