ביסקוויטי שיבולת שועל קינמון
המתכון עוגיות שיבולת שועל קינמון יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוגיות קינמון, עוגיות קינמון, ו ביסקוויטי קינמון-שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. טוסט שיבולת שועל.
מורחים אותם על גיליון עוגיות ואופים ב 375 מעלות F במשך 8-10 דקות או עד שהם ריחניים.
הסר מהחום ולתת מגניב. להפריש 2 כפות של שיבולת שועל להשתמש כמו ציפוי לחמניה.להעלות חום תנור ל 450 מעלות F.In מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. דופק 4 פעמים לערבב.
הוסף נתחי חמאה לתערובת קמח ודופק עד שהתערובת היא בגודל של קטן peas.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את הביצה, שמנת, חלב, וניל. כף החוצה 1 כף ולהניח בצד. אתה תשתמש בזה לצחצוח צמרות.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת שיבולת השועל לתערובת שמנת ומערבבים עד כמעט מעורב.
הוסף את הצימוקים (אם משתמשים) ולהמשיך לערבב רק עד תערובת מגיע יחד בכדור.על משטח מקומח קל, לעצב את הכדור לתוך מעגל 7 אינץ '(בערך 1 אינץ'). עם סכין משוריינת, לחתוך 6 או 8 טריזים, ולמקם טריזים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה לא מקל או קלף בשורה.
מברשת עם תערובת שמנת שמורה ומפזרים שיבולת שועל שמורה ואם תרצה, כמה סוכר מוגז קינמון נוסף.
אופים 14 דקות, סיבוב מחבת באמצע.