ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט
ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט דורשים בערך 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-80 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 1042 קלוריות. אם יש לכם חרדל דגנים, חמאה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81%. מתכונים דומים: סנדוויץ' חזיר עם חמאת חרדל ותפוח, חלצי חזיר צלוי עם סלט שעועית שחורה ובטטה, וחמאת תפוח חזיר.
הוראות
1
לעוגיות הבטטה: מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, המלח, הסודה לשתייה והקאיין. בעזרת חותכן בצק או בידיים, חותכים פנימה את החמאה הצוננת עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 כפות סורגום או מולסה
3/4 כוס פירה בטטה, קרה
פירה בטטה, קרה
2
מערבבים יחד את הבטטה והחמאה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה. יוצרים גומה במרכיבים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים עד שזה פשוט מתאחד. היזהר מאוד לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד שהוא מתאחד. אם הבצק דביק מדי, עבדו פנימה עד 1/4 כוס קמח נוסף. עצבו לדיסק וטפחו לעובי אחיד של 1 עד 1 1/2 אינץ'. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול מקומח בגודל 3 אינץ', חותכים ביסקוויטים. אספו שאריות, וחזרו על הפעולה כדי לגזור עוד ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומניחים כל ביסקוויט במרחק של 1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברישים בחמאה מומסת ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לחלקי החזיר המפולפלים: בקערה קטנה מערבבים יחד את הסורגום, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום הכתוש והשמן. חותכים את חלצי החזיר מכל עודפי שומן, ומעבירים למחבת צלייה רדודה (או האהובה עלי, מחבת מברזל יצוק). משפשפים את חלצית החזיר בתערובת סורגום ותבלינים, מצפים בצורה אחידה. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ירך חזיר
סורגום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את נתחי התפוחים בסיר גדול וכבד תחתית על אש נמוכה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 1 1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון והפלפל האנגלי. ממשיכים לבשל על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא סמיך מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החרדל. (או אם משתמשים ברסק תפוחים, מניחים בסיר עם תחתית כבדה עם הסוכר והתבלינים ומבשלים עד שהוא סמיך, 30 דקות בערך.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לסלט: זורקים את הארוגולה, העגבניות וגרעיני החמניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסרי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מזלפים מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם הגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
להגשה: מחלקים את עוגיות הבטטה ומורחים את חמאת החרדל התפוחים משני הצדדים. פורסים דק את חלצית החזיר ומניחים על כל אחד מהביסקוויטים התחתונים. מעליהם את חצאי הביסקוויטים האחרים ומגישים עם סלט בצד.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.