קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ביסקוויטים זנגביל עם טפטוף

ביסקוויטים זנגביל עם טפטוף
המתכון טפטף לחמניות זנגביל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם חמאה, מלח, בתוספת 2 כפות סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת זנגביל עם טפטוף שוקולד, עוגת זנגביל כתומה טפטפת עם שוקולד, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש ל 375°f. גיליון אפייה קו עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מלח, סודה לשתיה וציפורן בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות בלנדר מאפה( ראה הערה), לחתוך בחמאה עד התערובת היא בסדר ולא חתיכות חמאה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים חלמון ביצה, מולסה וחלב לקערה ומערבבים כדי ליצור בצק עבה (השתמש בידיים במידת הצורך כדי לסחוט לתוך הבצק).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את הבצק למשטח העבודה ולשים מעט כדי לסיים את שילוב כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
להתגלגל לתוך דיסק 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים 8 טריזים ומניחים על מחבת, המרווח על 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מברשת עם ביצה לבן ומפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
אופים עד סט, 17 עד 19 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר על פאן 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני טפטוף עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
כדי להפוך את הדובדבן: מערבבים סוכר עם חלב עד חלקה. אם נוזל מדי כדי להחזיק את צורתו כאשר טפטף, להוסיף כמות קטנה של סוכר להתעבות. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה קטן, או כף, זיגוג טפטוף על לחמניות מקורר.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
בואו להגדיר בחלל קריר ויבש, כ -30 דקות.