ביסקוויטים מתובלים בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים בטטה פיקנטי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, בטטות, תערבבי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ופלפל אדום.
חותכים בחמאת 1/3 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. בקערה קטנה, מערבבים תפוחי אדמה מתוקים וחלב עד מעורבב; מוסיפים לתערובת חמאה, ערבוב עם מזלג עד שהבצק עוזב את צד הקערה.
מניחים את הבצק על משטח משוריין היטב; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש קלות 6 עד 8 פעמים.
גליל או לטפוח בצק לעובי 1 אינץ'.
חתוך בחותך ביסקוויטים 2 אינץ ' מקורנן.
מקום על 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר.