ביסקוויטים עם בייקון וגבינה
ביסקוויטים עם גבינת בייקון יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: גבינה כפולה וביסקוויטים עם בייקון, עוגיות גבינת צ'דר עם ריבת בייקון, ו עוגיות בייקון וגבינה צ'דר.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
מסננים על מגבות נייר ושומרים 2 כפות טפטוף. קוצצים דק את הבייקון.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, בייקון קצוץ ועירית בקערה בינונית. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך תערובת הקמח עד שהוא חתיכות בגודל אפונה. מערבבים בגבינה עם כף עץ.
מוסיף את חלב החמאה ואת טפטוף בייקון שמורות ומערבבים בעדינות עד רק רטוב. הבצק יהיה רופף.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש 3 עד 5 פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. (לא overknead או הביסקוויטים יהיו קשים.)
לרדד עד 1/2 אינץ 'עבה, ואז לחתוך את הביסקוויטים באמצעות חותך מקורנן 2 אינץ' עגול. סדר על תבנית אפייה ungreased. נאסוף את השאריות ונחתוך עוד ביסקוויטים.
לצחצח את צמרות עם חמאה מומסת.
אופים את הביסקוויטים עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS