ביסקוויטים עצמאיים
ביסקוויטים שמרימים את עצמם יכולים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 14 מנות. 106 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, קמח עצמי עולה, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Mojo עולה, זומבים עולים, ו טקסס עולה צ'ילי קון קרנה.
הוראות
תנור חום עד 232°. קל גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד תערובת דומה פירורים גסים.
מוסיפים חלב; מערבבים עם מזלג עד צורות בצק רכות תערובת מתחיל למשוך מן הצדדים של קערה.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק רק עד חלקה.
מרדדים בצק לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך עגול 2 אינץ מקורנת.
מניחים ביסקוויטים עם צדדים נוגעים על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.