ביסקוויטים שוקולד שרי שקדים
ביסקוויטי שוקולד שרי שקדים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שוקולד-שרי-ביסקוויטים שקדים, ביסקוויטים שוקולד לבן שקדים דובדבן, ו ביסקוויטים שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 5 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה. מערבבים דובדבנים ושוקולד. בקערה קטנה, להכות ביצה, 1/2 כוס בתוספת 3 כפות של החלב ואת תמצית שקדים עם whisk; להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד לחלח. (הבצק יהיה דביק.)
על גיליון עוגיות, בצק ללטף עם ידיים מקורנות לתוך סיבוב 8 אינץ'.
חותכים עגול לתוך 12 טריזים, אבל לא להפריד.
מברשת בצק עם הנותרים 1 כף חלב; מפזרים 1 כפית סוכר והשקדים.
אופים 15 דקות או עד חום זהוב. פרוסות נפרדות בקפידה; לשרת חם.