ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד
ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים.
הוראות תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה בינונית נוספת מערבבים את החמאה, ממרח אגוזי לוז שוקולד, סוכר וסוכר חום. באמצעות מיקסר חשמלי, קרם את החומרים יחד, על 4 דקות.
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד חלקה, על 1 דקה. באמצעות כף עץ או מרית גומי, מערבבים את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
מוסיפים את אגוזי לוז ומערבבים עד רק בשילוב.
באמצעות כף מידה, כפית את בצק העוגיות על גיליון עוגיות, מרווחים את התלוליות על 4 אינץ ' זה מזה. השתמשו בקוצים של מזלג כדי לשטח את בצק העוגיות.
אופים עד זהב קל סביב הקצוות, על 10 עד 12 דקות. השתמש מרית מתכת כדי להעביר את העוגיות מתלה חוט ולתת מגניב.
מרכיבים מנות :
1 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 1 (יכול להיות או להרחיק) על הסוכר של קונדיטורים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק דיאט קרם סודה 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה, מרוכך 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ממרח אגוזי לוז שוקולד (מומלץ: נוטלה) 1 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 315 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אגוזי לוז קצוצים 0 (יכול להיות או להרחיק) תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקוריץ צהוב וירוק 1 1 קילו קישואים, 6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס