קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי גרנולה סוכר חום

ביסקוטי גרנולה סוכר חום
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו סוכר חום-ביסקוטי קינמון, ביסקוטי קינמון סוכר חום, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, גרידת לימון, זרעי אניס, אבקת אפייה וקמצוץ של מלח ודופק כמה פעמים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אניסאניס
גרידת לימוןגרידת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
הוסף את החמאה והדופק רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הביצים והוניל ומעבדים רק עד לשלב. לגרד את הבצק לקערה ומערבבים בגרנולה. מכסה ומקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרנולהגרנולה
ונילוניל
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חמאה קלה תבנית אפייה. רבע את הבצק הצונן וצורה לארבעה יומני 6 על 1 אינץ'; לשטח כל יומן לצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מעבירים את היומנים לתבנית אפייה מוכנה ואופים במשך כ -20 דקות, או עד חום זהוב וכמעט מוצק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
תן ליומנים להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
להעביר את היומנים למשטח עבודה עם מרית מתכת. באמצעות סכין משונן ו פעולת ניסור עדינה, לחתוך את יומני לרוחב 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את הביסקוטי בצדדים על תבנית האפייה ואופים במשך כ -12 דקות, או עד המשרד מאוד ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מריתמרית
9
להעביר את הביסקוטי למתלה להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
10
הפוך קדימה: ביסקוטי יכול להישמר בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 1 שבוע או קפוא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי