המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו סוכר חום-ביסקוטי קינמון, ביסקוטי קינמון סוכר חום, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, גרידת לימון, זרעי אניס, אבקת אפייה וקמצוץ של מלח ודופק כמה פעמים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אניס
גרידת לימון
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
הוסף את החמאה והדופק רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים את הביצים והוניל ומעבדים רק עד לשלב. לגרד את הבצק לקערה ומערבבים בגרנולה. מכסה ומקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרנולה
וניל
בצק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חמאה קלה תבנית אפייה. רבע את הבצק הצונן וצורה לארבעה יומני 6 על 1 אינץ'; לשטח כל יומן לצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מעבירים את היומנים לתבנית אפייה מוכנה ואופים במשך כ -20 דקות, או עד חום זהוב וכמעט מוצק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
תן ליומנים להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
להעביר את היומנים למשטח עבודה עם מרית מתכת. באמצעות סכין משונן ו פעולת ניסור עדינה, לחתוך את יומני לרוחב 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את הביסקוטי בצדדים על תבנית האפייה ואופים במשך כ -12 דקות, או עד המשרד מאוד ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תבנית אפייה
תנור
מרית
9
להעביר את הביסקוטי למתלה להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
10
הפוך קדימה: ביסקוטי יכול להישמר בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 1 שבוע או קפוא עד 2 שבועות.